Waar koop ik planten voor mijn tuin? Wij hebben de 5 beste locaties voor je op een rij gezet
08 januari 2020 

Waar koop ik planten voor mijn tuin? Wij hebben de 5 beste locaties voor je op een rij gezet

Over een paar maanden start het voorjaar en dat betekent: een volle tuin met mooie planten, bloemen en struiken. Ze maken je tuin net een stuk vrolijker. Maar misschien ben je dit jaar wel op zoek naar iets anders, iets nieuws.

Waar koop je planten voor je tuin? Wij hebben in deze blog een aantal locaties op een rij gezet die je niet aan je voorbij kan laten gaan.

Tegenwoordig bestellen we veel online. Velen van ons hebben geen tijd meer om op stap te gaan en tuincentra’s te bezoeken. Hieronder vind je enkele online locaties waar jij gemakkelijk en snel de mooiste planten voor je tuin kunt laten thuisbezorgen.

  1.  Tuincentrum.nl

Dit online tuincentrum beschikt over een grote hoeveelheid aan planten en bloemen. Naast tuin- en kamerplanten leveren zij ook potgrond, mest en overige tuinartikelen zoals gereedschap en decoratieartikelen.

Een groot assortiment aan diversiteit. De prijzen liggen over het algemeen laag. Ze garanderen een snelle bezorging en klantgerichte service.

  1. TuinFlora

Bij TuinFlora willen ze het tuinieren voor alle tuinliefhebbers simpel en betaalbaar houden. Ze bieden een ruim assortiment aan: voor ieder wat wils. Bij de bestelling garanderen ze hoge kwaliteit. Jouw plant wordt pas na het plaatsen van de order uit de kassen gehaald.

Op de website vind je veel verschillende categorieen. Zowel kamerplanten, bloembollen als hagen: alles is er te vinden. Daarnaast bieden ze veel soorten tuinaccessoires aan. Mocht je je tuin een touch-up willen geven, is dit het zeker waard om een kijkje te nemen. Ohja, je kunt hier achteraf betalen. Hoe fijn is dat?

  1. Directplant

Net als bij de vorige online webshops, beschikt ook Directplant over een breed assortiment. Of je nou op zoek bent naar waterlelies, lavendel of appelbomen: het kan niet te gek. Naast dat ze veel tuinproducten aanbieden geven ze je ook tips om jouw tuin zo goed mogelijk te onderhouden. Heb je een plant of bloem aangeschaft maar loop je ergens tegenaan? Op de website staan veel verschillende artikelen die jou ongetwijfeld kunnen helpen. Naast veel tips geven ze je ook inspiratie hoe jij jouw tuin nog meer kan opknappen. Veel mooie decoratietips of sfeerbeelden. Niet alleen een webshop met producten, maar ook een breed aanbod aan extra’s. En vergeet niet de laatste aanbiedingen te checken!

Naast dat het online shoppen tegenwoordig niet meer weg te denken is, zijn er ook genoeg tuinliefhebbers die een bezoekje aan wat tuincentra helemaal geen probleem vinden. Ze kunnen de planten zien, ruiken en hebben gelijk een goed beeld. Dan besluiten ze of ze het meenemen of niet. Hieronder hebben we twee bekende grote locaties neergezet waar je naartoe kan om je eens goed te oriënteren.

  1. Intratuin

Een van de bekendste tuincentra is de Intratuin. In veel steden is er wel een te vinden. Wanneer je daar rondloopt kun je je oriënteren en laten inspireren door alles wat er om je heen te vinden is. Intratuin heeft een variëteit aan planten in huis. Er is altijd wel iets te vinden wat bij jouw tuin past. Welke sfeer jij ook in huis wilt halen, dit tuincentrum zorgt er voor dat je hierin slaagt.

  1. Hornbach

Naast dat Hornbach dient als bouwmarkt, heeft het ook een afdeling met een ruim aanbod aan tuinartikelen. Niet alleen planten, maar ook materialen voor het terras of de schutting kun je hier vinden. Er zitten verschillende locaties in Nederland waar je gerust naartoe kunt om eens een kijkje te nemen.

Deze locaties zijn bekend in Nederland, maar de kans is aanwezig dat er in jouw dorp of stad ook genoeg lokale tuincentra te vinden zijn. Stap hier eens naar binnen wanneer je behoefte hebt aan een levendige en natuurrijke omgeving.

Maar het kan ook makkelijker! 🙂

Beplanting voor de tuin.nl komt vrijblijvend bij je langs om je te helpen met de beplanting voor je tuin.

Hoe we te werk gaan lees je hier.

Reactie plaatsen